Premiärdopp!



Nellie tog sig precis ett dopp i poolen.. Det gilla hon, lite nya badleksaker oxå som jag beställde på nätet plus att hon invigde sin nya uv dräckt :)

Nu väntar jag på att hon ska sova middag sen ska jag lägga mig i solen några minuter... har knappt solat något i år än så det kan behövas.. sen blir de lite enkel lunch för mig och Adam, Elin och Nellie.. Det är bara vi hemma.. Mandis och Micke jobbar.. Får se om vi hittar på något sen.. Adam och Elin ville bada.

Igår var vi en sväng i övralid framåt 17 30 tiden.. mötte nellies mormor och morfar där.. dom skulle käka och vi tog en fika.. barnen käka glas och micke bulle o kaffe och jag drack en festis.. Nellie käka färskpotatis och fläskytterfilé.. hon äter som en häst nu:)

Nu tror jag hon har somnat.. så duktig hon är... bara o lägga henne i sängen så somnar hon själv :)


Kanske skriver mer sen

kram

blocket

då ligger huset ute på blocket för uthyrning.. och redan en som hört av sig..

vill verkligen in till stan... skit samma.. kan bo i en ful lägenhet några år tills man börjat jobba o kanske micke har fast jobb.. då kan vi köpa vårt drömhus ihop... tills dess så kan ja tänka mej bo vart som i motala.. bara man kommer in till stan och man kan ta sig till fots utan att behöva ta bilen överallt.

skulle va helt underbart..

vet en till här hemma som är helt sprallig nu o glad.. hehe mandis såklart.. hon om någon vill härifrån :)

så lite flyt nu tack.. vi har redan ringt lite o kollat om de kanske finns någon 5 a.. o de finns de :) men först till kvarn som gäller..  sååå halllåååå....

kan de gå vägen denna gång tack :)

vårdcentral

blir de idag.. ta lite prover..

detta suger... 

3 underbara människor fyller i veckan.. joel, johanna o sys.. och så är de midsommar.. och jag mår skit...

fy fan

Inte på topp!

Livet är inget kul just nu..

Har fått hem min nya bil och ingen ork att va ute o köra.. orken är borta, konstant yr i skallen mm

Nellie skulle sovit hos pappa d idag men de blev inte så. suck.. Men han är här nu och ute med henne iallafall.. alltid något.

Själv ligger man på madrassen i nellies rum i mickes mysbyxor och hans t-shirt som luktar honom:) han jobbar och jag saknar honom..  dom övriga är inte hemma heller.. tomt och tyst här vill ja lova.

ska se om man orkar resa sig och hämta lite jordgubbar.. kanske smakar.. några dagar gamla men skit samma...
nu tycker jag att veckorna kan gå lite fortare och så vill jag må bra....

det är ju fasen sommar och jag vill va ute.. hitta på saker med familjen och hälsa på mina vänner.. så mycket man vill göra..  hallååååååååååå ge mej kraft..

okok ska inte gnälla..  livet är igentligen på topp visst det.. <3

Micke.. älskar dig <3 du och barnen är bäst!

mina vänner.. saknar er..  ni vet vilka ni är!

kvällsmat på stranden!

fick en spontan idé att vi åker hela familjen o käkar lite på stranden.. köper lite grillad kyckling och lite grönsaker man kan ha på spett och sen nått mer.. får se vad det blir :) mys mys..

annars dagen  har crille varit här. spacklat lite till.. känns som de aldrig blir klart haha.. dom har ju en förmåga att snacka en hel del om man säger så haha..

ja har bara tvättat lite o puttsat 4 fönster..

nope packa lite o åka :) micke får ta "moppen" hehe


Gårdagens!

Det var ett fint bröllop vi var på igår. Jonas ( mickes älsta bror ) och Marie gifte sig. Jag hade aldrig varit på bröllop innan så det var spännande.  Hela veckan hade man trott att man inte skulle följa med pga förkylning men det gick trots ont i halsen och bara 3 timmars sömn.. va dock väldigt segt imellanåt.. va där i 9 timmar och nellie skötte sig så underbart bra så man är såååå stolt över henne.  Maten var nog bland det bästa :) västerbottenspaj med lök och kantareller, viltsvinsfilé, hjortfilé, någon potatisgratäng med morötter i mm mm..  Mumms säger jag bara spec till köttet :) till efterrätt va det conjakmarinerad päron med jordgubbsgrädde.. det var lite för sött för min smak.  Tårtan hann vi inte med men de gjorde absolut intget för man var helt proppmätt.. Lillan blev trött vi 20 så då åkte vi självklart hemåt.  Trist att inte alla förstår sånt att man har småbarn och man själv är trött när man inte sovit en natt på 10 månader men men..

NU kommer lite bilder på familjen från igår <3  Tur Mandis var med när man inte kände någon och sambon var överallt.


Nellie käkar mellis innan vi hämtar storasyrran

 nellie åt fuskmellis innan vi hämta elin i skolan idag.. kom överallt på kläder hehe:)

Sötast är hon iallafall mammas finaste tjej..älskar dig över allt på jorden <3 <3 <3


1 Juni

Här har nellie och jag precis ätit lite lunch.. ingen av oss hade matlust men några få skredar gick det ner i lillans mage.  Jag äter mest för o få energi.

Fortfarande sjuk, rethosta, yr i skallen, snorig och orkar inget.
Nellies näsa rinner massor. Men hon värkar ha mer energi än sin mor iallafall :)

väntar på att kl ska bli kvart o tre då ska nellan och jag ta bilen och hämta elin i skolan och köra henne till tandläkaren.. hoppas hon får godkänt denna gång:)

Sen måste vi stanna o köpa med lite mjölk o välling och sånt hem..

Annars så längtar jag bara tills det blir kväll och man får lägga sig i sängen :) :)

Måste bli frisk nu!  Bröllop ¨på lördag juh.. Elin fråga häromdagen om ja skulle må dåligt då oxå om övriga familjen inte får åka heller på bröllopet då.. såå go hon är.. klart inte dom ska va hemma bara för att jag är sjuk.. Men ja vill ju oxå med, har ju köpt klänning och allt.. Ne nu måste jag pigga på mig..

Ne nu ska ja vila lite och nellie får leka lite i sitt rum.. jag ligger på madrass på hennes golv så hon är inte ensam:)

RSS 2.0