Tänk vad tiden går fort




På torsdag fyller min älskade dotter 1 år.

Tiden från att hon föddes har gått så otroligt fort.  I början när hon hade kolik 6 timmar varje natt kändes det rätt långsamt på nätterna men sen har tiden bara sprungit iväg.

Träffade mannen i mitt liv när lillan va 4 månader.  Hade träffat honom innan men det var då vi börja dejta och sen blev vi ett par <3.  Och nu väntar vi ett gemensamt barn.. det känns så underbart. 

Min lilla ängel fick sina 1 års sprutor idag.. inget vidare tyckte hon men hon var duktig ändå trots att s rev henne lite med nålen när hon stuckit henne så de blödde lite extra.. men min finaste är sååå duktig. S vart dock förvånad över att hon inte kunde gå än.. hehe.. hon har varit extremt tidig med allt annat.. Ett steg har hon bara tagit än sen sätter hon sig ner och kryper vidare.. hehe..  Varför ha brottom lixom? :)

Inatt sover lillan hos pappa david och det är så tomt här hemma. Adam är hos sanda och mandis är i vimmerby än.. så bara gubben jag och elin hemma.. och vi ska snart dela på 2 kg godis.. haha ne inte jag så mycket.. men lite surt är jag sugen på... va samma med nellie i magen.

annars mår ja inte lika illa längre.. men häromdagen så kräktes ja ändå upp all god mat ( massa kantareller bla ) och kräktes på morgonen därpå oxå.. skumt... tål fortfarande inte vissa lukter.. typ kaffe och sånt... urk.

lite yr i skallen än oxå så det blir inga långpromenader direkt.. gick lite med adam på stan innan ja lämna honom förut för han va med oss på bvc :) men de blev bara lindex sen palla ja inte mer..  likabra det för nu FÅR ja inte shoppa mer.. men idag blev de lite nödvändigt... nya underkläder till elin och adam.. behövdes verkligen.. och en typ badrock till lillan och två pyjamaser som de va rea på :) och lite långärmade tröjjor för de behövde hon:)

shoppa till sig själv är ingen ide när magen bara växer o växer :) hihi

min älskling behöver nya jeans så de får bli nästa gång! orka inte kolla mer idag.

nope vad händer nu då?  har lagat mat.. blev fläskfilé med brunsås och potatis.. elin sa att jag verkligen är en kock:) hehe skoj o höra :)  dom åt som bara den båda två... själv har man inte fått tillbaka matlusten helt än.. orkar bara 1 potatis haha..

håller på o tvättar förfullt oxå som vanligt.. vikt massor tvätt när ja kom hem... nu orkar ja inte se mer av all tvätt så fortsätter i morgon.. lillan kommer säkert inte före eftermiddagen så man måste ju ha något o göra i morgon oxå.. bara elin och jag hemma...

på söndag åker elin och nellie och jag till bästa JENNY i finspång :) :) :) gud så jag längtar.... :)  hon är sååå underbar min kära tvillingsjäl... saknar henne

Ne nu ska vi gå ut o kolla hur de går för älskling som lägger golv i vardasrummet... tapeterna de sista kom upp idag:) såå fint.. så nu golv och lister och lite till måla kvar.. tveksamt om det blir klart till nästa söndag när lillan ska firas... får se..   ja kan nog måla lite i möra eftersom man inte har en liten o passa

Kram kram

Micke jag älskar dig!  Snart mys i sängen framför tv:n du jag och elin <3





RSS 2.0