prinsessan

har idag besökt ett dagis i nykyrka med micke och mej.. vi var på nalle phu dagiset och det gick bra.  Jag har iof ingen erfarenhet alls av dagis... Men maten lät okej, hon sa att det inte alls är mycket halvfabrikat som jag är allergisk mot.. haha och dom äter inte alls mycket sött.. så det va super :) sen är dom mestadels utomhus.. och det är ju toppen..

Vi ska även kolla hur det är på det andra dagiset oxå, men känns bra att det första intrycket på nalle phu va bra.. nellie gick fram och krama om ena fröken som vi prata med.. sådant brukar hon absolut inte göra på folk som hon inte känner..  hehe

Min lilla tjej blir bara större och större.. tänderna ploppar upp en efter en.. och så smart hon är.. säger man åt henne att ex hämta en ko i rummet så gör hon det.. o då har hon massor djur att välja mellan.. NU mera kan hon även öppna dörrar.. inte lika kul.. haha..  

OM man ska skriva något mindre skoj så är hon som sin mamma sååååå himla envis.. fast hon är värre än mig.. hon slänger sig ner på golvet och tjuter om hon inte får som hon vill..  och eftersom hon ska pilla på precis allt så blir det ganska många nej nellie om dagen = med många tårar..



jahoopp annars då? i morgon är det öppna förskolan igen.. o nellie älskar det.. Hon har nog rätt trist här hemma och ännu värre som nu när vi renoverar och man inte kan va överalllt.. så det är skönt att åka hemifrån..

nellie elin o ja tog en onödig tripp till stan förut och köpte choklad.. usch jag har fått tillbaka sötsuget nu.. inte bra.. vill äta hela hela tiden..


sen i morgon efter öppna så hem o sova middag o sen stan igen o kolla nellies finger och sen får vi la ta en tur på stan i brist på annat.. får se om adam vill följa med mej.. elin va sugen på juniorerna så där får jag nog plocka upp henne på vägen hem..
 
fre är det lkpg som gälller:) shopping.. färg och tapeter till sovrum.. blir jag mest som ska fixa till vårt sovrum:) jippiii.... nellie ska vi släppa av hos d sen när han slutat jobba så ska hon sova en natt.. sen helgen efter ska hon va hos honom hela helgen då vi ska börja med varannan helg.. hoppas de kommer funka utan stul och att nellie kommer må bra av det..

ser inte fram imot julafton iår.. hon ska fira med d.. :( men men sånt är livet.. varannan jul...


ne nu får idol va slut ( riktigt dåligt ikväll )  fel personer gick vidare igår oxå ..

efterlyst kl 21 istället:) sen se om man kan få någon timmes sömn:) 


Micke jag älskar dig.. du är sååå duktig <3  
 

Dagarna bara springer fram

Hemma från spanien. Var med min syster i Barcelona- lioret de mar.. strandhotell, va nice.. precis lagom varmt, god mat, fin omgivning och egentid. Jag trodde det skulle va jobbigare än det faktiskt var.. tänkte på nellie säkert minst 20 gånger per dag men det gick bra ändå.. fick flera sms om dagen från min sambo som va hemma med min prinsessa att allt va så bra så.. då kändes det bra.

Dock va det inte så kul att åka hemåt när man börja närma sig ödsehög.. sys klaga på det mästa.. fick absolut inte spela winnerbäck i bilen och klaga på om man råka köra 85 istället för 80 och sen så tyckte hon det va för kallt i bilen.. .. hon förstod inte att ja ville ha kallt istället för varmt för att orka köra.. sov knappt sista natten där nere pga att några ringde på vår dörr flera gånger.. men men.. och det värsta jag vet efter bilolyckan är att åka med någon annan.. nätt o jämnt att ja gillar att åka med in sambo men det kunde hon inte fatta heller....  ne orka bry sig..

annars va det kanon :)

Nu är man hemma i kaoset igen.. haha.. håller på o renoverar köket.. allt ska bli nytt o snyggt:) men renoveringen stod ju stilla när jag va borta.. Lite svårt o ha lillan i köket när man fixar.. Men nu jobbar min karl på igen:) han är sååå duktig <3.. Jag väntar på att nellie ska somna.. hon brukar göra det vid 12 och har ännu inte somnat.. men men..  3 tänder på g upp samtidigt nu.. kan förklara allt pippel som varit nu och feber har hon haft..

annars så prata jag med bvc- bästa susanne i morse om nellies sovvanor att hon pipplar så mycket och hon tycker vi ska testa o inte plugga in nappen så fort hon pipplar utan låta henne gråta lite.. får la testa o se om de funkar.. ja ska sova på soffan en vecka nu och micke i sängen så nellie får sova ensam i sitt rum.. inte ha micke snarkandes på golvet för det kunde hon bli störd av oxå.. aja bara testa sig fram..

Gaah hon bara leker och skrattar inne i sin säng...  Men vem har sagt att det är lätt med småbarn?`:) hon brukar faktiskt somna jättelätt på lunchen.. men inte idag inte.. o vi som ska iväg till stan om 2 timmar.. min sambo ska ta bort stygnen bla..

Snart kommer adam hem oxå:) har inte sätt honom på en vecka.. ska bli skoj o se om han blir glad för det jag köpte åt honom i spanien:)  

Nope lite fil o flingor på detta.. hungrig konstant nu igen.. så nu lär kilona öka.. kommer säkert gå upp mer denna gång än med nellie.. 20 kg va det sist..  gaaah.. aja man går väl ner dom sen efter hoppas jag.. va inte så svårt o tappa dom förra gången.

nu lite bilder från semester trippen

Lägenhets hotellet Rosanna i hörnet där vi bodde


Till Spanien ska jag åka tillbaka igen.. nästa gång med min Micke <3 En resa bara han och jag utan barn vore skoj någon gång.. bara han och jag eller om några polare oxå vill med så man kan dricka lite drinkar och kalla öl:)  Det hotellet eller lägenhetshotellet vi var på va ju inget barnhotell.. absolut inte som i grekland.. Men runt omkring över allt va det mycket finare än kreta..   så spanien gillas:)   hade inte varit på fastlandet innan bara typ mallorca, lanzarote bla..

Hemma från grekland!

Tjoho!

Igårkväll kl 18 45 srartade ¨våran resa hem till kalla sverige från  varma underbata kreta ( retymnon ). Resan var lång och seg, mycket väntan.. det börja med att vi betala för att ha kvar rummet till 15 så nellie fick sova middag i sängen sen fick vi sitta och vänta på att bussen skulle hämta oss.. Men allt gick så jäkla bra med nellie så man tror inte det är sant.. inget pippel alls.. hon  sov till och från under hela resan hem och det kunde inte gått bättre.. när vi kom hem kl 7 i morse så somnade hon igen 2 timmar.. hehe sötaste <3.. man själv är lite seg efter att ha varit vaken sen 05 igår morse... gick på maxi förut , ingen hit men nödvändigt för kylskåpet var tomt.

Det har iallafall varit en toppenvecka... All inclusive ( perfekt spec för elin och adam som fått typ hur mycket glass och läsk dom velat ) inget jag gillar men vad gör man?  nellie och jag har hällt i oss vatten :) vi har badat och badat och hehe aa typ badat..  blev ju inte ligga o pressa i solen som man annars brukar göra men det var ju inte tänkt heller. Maten va helt okej.. blev mycket grillat och MASSA grekisk sallad med mycket feta ost.. MUMMS:) så ja tror inte jag gått upp något än:) nått kg kanske men vore konstigt annars!  Bebis har börjat röra sig massor i magen.. MYS:)   på tisdag är det RUL och vi längtar efter att få se lille "melvin" igen... hehe kallar honom det för är rätt hundra på att det är en pojke nu.. först trodde jag på en tös men nu en grabb:)

Men på något sätt är det ändå skönt att va hemma igen.. va inte så skoj att komma hem och få veta att tyskarna inte ville köpa huset men men.. andra bra saker som att vi ska byta golv i köket och får massa pengar för det :) nice:) fast det gick lite på jämnt ut för den årsförbrukning vatten som vi spolat ut i skogen adam och jag ..Upps...  inga mer komentarer om det.


Vi lever och mår bra och har haft en underbar vecka i grekand. Trodde inte de skulle gå sååå lysande bra som det gick med nellie.. Mycket bra köp den där bärselen som ja köpte så nellie fick sova på mickes mage:)
hon har föresten aldrig sovit så bra hemma som hon gjorde där hehe... vore skönt om hon kunde börja sova bra hemma nu oxå.. eller ska man behöva åka utomlands oftare? hehe.. Men till spanien drar nog sys och jag själva.. får se.. inget bestämt.


Nope nu ska vi krypa ner i sängen och slappna av.. I morgon är det städa och tvätta som står på schemat.. Nellie åker till pappa d.


Lite bilder från vår semester



ne nu orkar ja inte ladda upp fler :)... saknar lite jaqutzin eller hur de stavas som vi hade på rummet :) hade varit skönt med ett dopp nu i denna kyla.

Nu slappa:)



RSS 2.0