Suprice!

Vilken tråkig dag detta har varit.. Tack och lov kunde man sova lite inatt och mår nu lite lite bättre så man har haft ork att fixa lite här hemma.. tråkiga saker som att plocka ur och i diskmaskinen.. fylla och diska och sen plocka ur igen..  städa sovrummet och plocka i nellies rum.. varit nere i tvättstugan några gånger.. vikt tvätt och sånt booring..  Hade hellre varit ute och varit frisk o börjat gräva upp landet på framsidan.. men men.. någongång blir man väl frisk..

Nellie o ja skulle käka lunch.. färskpotatis, bacon, ägg och ärtor.. nellie åt bara ärtorna hhehe:) men en timme senare så åt hon potatis oxå..

NU är hon trött men vill inte sova.. 

nu väntar ja nyfiket på att älsklingen ska komma hem från jobbet o så skulle han stanna på MQ o köpa något till mej för ja hade en rabatkuppong där sen ja köpte min svindyra skinnjacka i våras.. så nu ska de bli spännande.. han fick välja något som han tycker e snyggt!! :)

Nehepp byta bajsblöja nästa.. sen ner i tvättstugan igen

kram alla
 

Förkyld

kunde sova några timmar inatt trots att man inte kunde andas genom näsan alls och med feber så man frös och svettades om vartannat.. bläää för detta.. hoppas lillan inte blir lika dålig som mig.
Min underbara sambo åkte på skiten först o inte så konstigt om han smitta mej..

idag är det fint väder och så får man ligga inne i sängen o glo.. orkar inget annat iallafall men trist ändå.. ända dagen denna vecka micke är ledig.. o ja hoppas verkligen att ja mår bättre i morgon för ja tror inte lillan skulle uppskatta en dag med sin mamma o ja ligger i sängen.. ne det funkar ej.

annars så är crille här o det låter som dom river hela huset haha.. dom skulle väl börja spacka iallafall så tapeterna kan komma upp sen :)  har sett ut som fan i hallen och vardagsrum nu ett bra tag.. lillan har inte kunnat krypa runt där inne och vi har kollat tv i sovrummet.. så  man längtar ju tills allt är klart om man säger så:)

på lördag är det bröllop i lkpg.. mickes storebror ska gifta sig så hoppas alla är friska o pigga då. Jag har aldrig varit på ett bröllop innan så det ska bli spännande.. lite trist att man inte känner knappt någon bara... jag är ju inte direkt den som kanske har lika lätt för o snacka med allt o alla som min sambo har ;)


ne om man skulle orka sig in i en snabb dusch o borsta tänderna.. hum det är knappt så man har lust till det.. seeeeg i hela kroppen :(




Mors dag!

Min första mors dag och den blev väl inte riktigt som man hade tänkt sig.

Vakna iallafall kl 06 av att david skicka ett sms o skrev att nellie vaknat. Suck tänkte jag då för ja somnade om typ 5... varit vaken sen 03.. somna först vid 01.. men mer sömn en natten innan iallafall då jag icke sov en minut.

kan börja med o skriva att david hämta nellie igår efter lunch och tog med henne hem till honom. Hon sov kvar över natten och jag saknade henne så det gjorde ont.. tårarna rann flera gånger.. de va såå tomt här hemma.. Men för david var det stort.. och jag va glad för hans skull... dock blev det många samtal på kvällen och sms för hon va ledsen men tillslut somnade hon.. och sov bra :)

Dagen idag då.. jo vakna 06 somsagt och sen senare kom adam och amanda in med kort o blommor o lotter till mej:) då kom lite glädjetårar oxå dom är så fina.. elin va tyvärr inte hemma för hon sov hos en kompis. Men kom sen hem efter en stund.

David skulle kommit o lämnat nellie men de blev strul så vi fick hämta henne och de va de bästa :)

annars så skulle jag käkat mat med mina pärnon men de blev inte så..  :(  du är inte välkommen hit när lillan fyller 1 år den saken är klar för du förstörde min första mors dag.. fy fan.


Ne nu vill ja inte tänka mer på de.

Jag har världens bästa familj här.. Micke, Nellie, adam, elin och mandis <3

Jag fick bestämma mat idag och det blev tacos:) alla blev nöjda och vi åt alla så vi nästan kräktes hehe.. nellie smaka nötfärs, ost o lite bröd oxå, och majs..de gilla hon.. :)

Jag är dunderförkyld oxå.. näsan rinner o halsen kliar.. därför ja inte kunde sova inatt.. klia i halsen så ja höll på o bli galen.. fryser massor oxå så nu ska de bli en dusch till.. Nellie får bada samtidigt det gillar hon <3
nellie är lite täpt i näsan oxå men ja hoppas hon inte blir lika dålig som micke o mej.. o hoppas övriga famijen oxå slipper.. men vi har laddat upp med nässpray till alla..

Nope bad o dusch väntar.. usch vad jag skulle vilja ha ett badkar just nu...


Bakat limpor

6 stycken men de blev ingen vidare färg på dom fast man gjort som man skulle.. suck.. mandis som precis kom hem tror att det är ugnen som är gammal o dålig men det är nog mer jag som inte kan baka.. fast råkakorna sist blev ju bra.. aja.. inga mer limpor.. blää.

vad blir det för mat idag?

ingen större lust med nått mer, så får väl bli något enkelt..typ korv o makaroner.. haha.. försöker övertala mandis om o göra tacofärsen men hon är inte sugen på det.

kanske slänger ihop en kladdkaka sen istället.. köpte ju 1 liter grädde igår hehe..

Nellies nya favvo mellis är iallafall turkiskyougert med hallon :) och pytte lite socker annars blir det för surt.


Nerhepp fixa nått o äta.. sen vet ja inte om det blir ja eller micke som hämtar elin sen i nykyrka.. hon har varit på klassresa i sthlm.. kommer hem ikväll.

irriterad på min dator oxå, när man skriver så hoppar den till andra rader och tillbaka så man får skriva om massor.. gah.. ingen garanti kvar heller.


ha de fint


Måndag!

JOhanna kommer snart hit, blir en promenad efter lillan ätit lunch och försöka få henne o sova.

Micke jobbar och jag har bara städat ur kylskåpet, dammsugit och torkat golv..


Försöker skärpa mej med kameran på lillan, tiden går ju sååå fort hon växer och blir så stor..så ska försöka ta lite mer bilder :)

här kommer några som jag precis tog ¨på min ängel <3


solstrålen <3



finaste <3 <3 <3

ett till

japp då får de bli.. väntar på att älsklingen ska komma hem med det.

Han tog sin "moppe" och är på väg o hämta adam.. blir inget grillat ikväll utan den vanliga söndagssteken.. som vi för det mesta äter.. mumms..shoppar lite gelé till oxå för det är nästan ett måste  till :)

Nellie fick en till gråtatack igår kvälll men den gick över när jag tog upp henne.. sen fick hon välling igen och sen somna hon om..

nu klättrar hon på mig så jag ser knappt vad jag skriver.

idag sov hon iallafall lite på dagen.. igår hoppade hon över helt, trotts massa försök med allt möjligt.

händer i veckan då? micke jobbar massa och jag är väl hemma med alla barnen.. är visst mors dag oxå men lär väl få laa mat ändå. Min första mors dag. förra året på mors dag så var jag med mamma pappa och syrran i hästholmen och satt ute o åt middag.. det va mysigt.. nellie låg i magen :)
Mamma ville att vi skulle äta något i år oxå men får se.. micke jobbar hela nästa helg.

annars så är det sista gången på babysimmet på tisdag.. sen hopppas jag att crille hinner komma o börja i rummen.. längtar såå tills det är klart.. håller på o målar allt förfullt alla dörrlistor och möbler.. allt ska va vitt :)
Kommer bli så fint med nya tapeter och golv..

sen står elins rum på tur och sen köket.

nope nu ska ja kolla telen det pep till.. kan ju va min sambo som glömt vad han skulle köpa eller nått hihi.

väntar sms från norrköping oxå juh.


nyfiken nu så nu får darling komma heeeeeeem.

kram alla

lördag i bona.

Hitintills har dagarna och veckorna bara svischat fram. Men nu lär det vända :) haha.

Mycket att se fram imot, bla så väntar man ju på nya pärlan som jag fick papper om igår att den kommer den 17 juni är den leveransklar.. NIce..:)

Sen vet jag inte hur jag ska göra med en sak.. fick svar på ett mail.. om en grej som jag vill köpa och som jag får köpa för älsklingen men min mor tyckte att det var en skit idé. Fick iallafall ett bra mail så den är kvar.  Gaah vet inte hur jag ska göra och vill inte skriva vad de handlar om heller, bara min vänn j vet vad jag skriver om nu.
somsagt lite lyssnar man ju på sin mor, men jag har alltid varit enormt envis och är det något jag vill så brukar jag se till att de blir så oxå.

Har inte ens tittat på telen idag så jag borde nog göra de så jag kan ringa samtalet.. åka o titta kan man ju alltid och bli ännu mer sugen...  :)

Nellie sov 10 min med david i vagnen förut och är jättetrött  nu men vägrar sova.. tog en sväng med bilen förut men inte ens då somna hon. suck.

Nope nu väntar jag på att få måla lite.. sov 3,5 timmar inatt i sträck:) så känner mej utvilad:) sov med öronproppar... tack älskling det va guld värt :) han sov inne hos nellie på golvet inatt.. hoppas det blir bättre snart och att hon kan sova en natt utan pippel.

Just nu står hon bara o skrattar åt mej sötaste tjejen.. hon kan föresten stå i typ 15 sekunder utan att hålla sig i.. de lärde hon sig för några veckor sen:) känner på mej att hon lär nog gå innan 1 års dagen iallafall:) får se.


NU precis just nu kom jag på att hon blir ju 10 månader idag ju:) min ängel <3 Grattis finaste Nellie emy johanna:)


så mätt i magen efter lasset med mat som jag tokkastade i mej.. usch vad mycket kolhydrater det blev...
Mandis laga mat idag..skönt :) jag har faktiskt mer och mer på sista tiden lagat mat i huset och hihi kan ju avslöja att barnen gillar min mat :) micke oxå:) ex så sa han att jag får i fortsättningen laga köttfärssåsen haha.. och adam har sagt om några rätter att när jag gör det så är det de godaste han ätit och elin har sagt det oxå.. amanda och hennes kille oxå:) hehe..

Men min sambo är bäst ändå på att laga mat.. ja skulle aldrig kunna göra ex så god bea sås som han gör.. ingen idé att jag testar ens haha.

ne nu yrar jag bara massor.. är för mätt för att orka mej upp från golvet.



Ha en bra helg alla!!

Micke- du och jag föralltid <3


En natt utan min sambo

Hopp hopp, inatt ska man sova ensam med alla barnen för karln jobbar sin första natt.. men de kommer nog gå bra.. sover ju inne hos nellie numera..började igår, köpte en madrass på jysk..och inatt sov hon hela natten.. gnällde till i sömnen tusen gånger och jag klappa henne och sa att mamma är här så då sluta hon direkt.. men så höll det på 2 gånger i timmen minst.. så jag sov knappt inget alls.. men lillan sov ju iallafall:) och numera så läser vi saga eller sjunger sånger och sen en flaska välling och sen får hon somna själv.. eller jag sitter ju jämter henne men nu dom två kvällarna som varit så har det gått kanon hon har bara lagt ner huvudet och sen blundat efter en stund.. :) hoppas det kan fortsätta så:).. och att hon tillsut kommer över vad det nu ´är för fas så man får sova i sin egen säng igen:) hehe.. denna tunna 70 madrass var väl inte direkt superskön hehe:)

Nyss hemkomna från en promenix, elvis adam nellie och jag.. elin orkade inte följa med.. Vi var och kollade på korna som precis blev utsläppta på bete bakom huset.. snackade med dom som äger dom och dom sa att dom brukar rymma iblnad så ser vi något är det bara att ringa ..hehe.. så man ska inte bli förvånad om det står en kalv eller ko eller tjur i trädgården haha.

Kalvarna va bra söta.. dom skulle visst få leva länge oxå, typ 10-15 år för dom skulle dom avla på...


Annars idag så var micke, nellie och jag inne i stan på förmiddagen och shoppade massa kläder.. avslutnings och bröllopskläder till barnen och lite annat oxå:) micke köpte kostym, ´skjorta och ny slips:) jättesnyggt.. och jag köpte lite smått och gått.. eller a inte så lite haha :)  så efter några tusen fattigare så åkte vi bara o handla lite mat o sen hem..

nope nu ska ja prova allt..hoppas de passar, orka inte testa allt i affären:) Sen ska lillan få en pyamas och borsta gaddarna.. sen är det adam på tur sen elin och sist mej.. mandis skulle visst sova i stan inatt..

puss o kram alla.

 


Tungt!

Det hände en sak idag som gör mig såå ledsen.

Mitt från ingenstans så kröp nellan på golvet och jag fixade lunch till adam, elin och mig.. nellie kryper runt och då tar adam sin fot och trycker ner nellie i backen så hon slår i med ansiktet först :( storgråter såklart och adam åker in på rummet.. faan vad arg jag var på honom och ledsen.. Jag vet inte vad som hände i hans huvud eller något.. för er som inte vet så har han adhd och asperger.. så han funkar inte som en "vanlig" 10 åring..  aah.. nu är man ju rädd så man vill inte lämna lillan med honom.. . men både elin och jag var ju med.. usch läskigt.. är jättenere nu.. :(

Annars har dagen gått fort.. har hunnit med enhel del fast man knappt sovit inatt igen.. samma visa som igår..lillan bara gråter.. snacka lite om detta på forumet och en tjej skrev att hon tror det är separationsångest.. kan det ju va.. men vi ligger ju precis intill.. nellie har ett eget rum i vårt rum med dörren alltid öppen imellan.. ca 1,5 meter mellan våra sängar.. men det hjälper ju inte att hon får somna i vår säng om hon vill eller nått att man sitter jämnter henne när hon ska sova för hon gråter ändå.. på dagen nu är hon ju glad... skummt.

annars ja.. david va här en sväng..

jag har hållt på med massa tvätt idag, torkat skåpsluckor, micron fick sig en svängom.. skafferilådorna är kliniskt rena och rensade.. dammsugit alla rum.. elin och adam städade sina egna dock :).. bytt rent i nellies och vår säng.. spolat av vagnen som var full med pollen.. mm mm mm..

så ikväll när älsklingen kommer hem snart så ska vi äta pizza.. mumms det tycker jag att jag kan äta en bit med gott samvete.

nu ska ja se om lillan vill äta lite.. hon äter sååå dåligt .. knappt gröten idag med david gick ner.. 





Från kanondag till mindre rolig kväll/natt

Dagen igår var perfekt. Vaknade och åt frulle med Nellie. Ingen annan hemma, dom andra barnen i skolan och på praktik och karln på jobbet. Så Nellie och jag gick upp och åt smörgås ihop. Hon har börjat äta det nu, gillar det verkligen, hemmagjort bröd med ost eller leverpastej.  Igår kom hon även på att hon kunde mata elviz vid bordet, han åt även ur hennes hand.. så gulligt. Hoppas bara hon inte kommer kasta ner allt bröd till honom nu :)

Sen städade man lite i huset, duschade och fixade sig för att åka till stan. Världens bästa pappa/morfar kom och hämtade mig och lillan.. ( bara längtar tills min bil kommer, man blir så låst här när micke är på jobbet och man inte har någon bil hemma ) så vi åkte till min moster som ville va nellievakt medans jag gick på möte med d. mötet tog tio min och det gick toppen:) såå härligt att man kan komma överens. Får hoppas det kommer hålla i sig nu för allas skull inte minst sagt för Nellie. <3

Sen kom min underbara syster och vi hämtade Nellie, det va mindre skoj för hon stortjöt när hon såg sin moster..kanske var för att det var ett tag sen dom sågs..hum.. men det gick över efter en stund.. D väntade ¨på att få spendera lite tid med Nellie så vi mötte honom och sen gick sys och jag på stan. Så nu är klänningen till mickes brors bröllop fixat:) Nice:)

SEn blev det två kalla på ute serveringen på torget.. en kille spelade och sjöng och det var kanonmysigt att sitta där och njuta av livet.. Micke kom sen och hämtade oss efter han slutade.. då åkte vi hem och åt god mat.. sen när det var mysdags och lillan skulle sova bröt helvetet ut.. hon skrek som en jag vet inte vad.. det funka inte att trösta henne, det var som att hon hade jätteont någonstans.. gissar på magen för hon prutta endel.

Så hon ville inte sova i sin säng..så tillslut somna hon i vår säng och då kan inte jag sova alls...

skitnatt..


nu verkar hon inte ha ont alls.. så nu är det smörgåsdax..

Idag är det Nellie, adam, mandis med kille ( eller vad det är, någon på g? :) ) hemma.. micke jobbar och elin sover över hos carro..  ingen annan uppe nu förutom lillan och jag.. jag hade hellst av allt sovit nu.. sov max någon timme inatt.. så är helt slut.. hoppas dagen går fort så man får gå och lägga sig. Och hoppas på att det inte är samma visa ikväll..

På bvc sa susanne att vid 10 månader så är det en stor utvecklingsfas så då kan dom sova väldigt oroligt.. och det har vi ju märkt för hon sover mycket sämmre nu igen och vakar massor och kommer inte till ro direkt men som igår hoppas jag inte att det blir igen.. för då vet i fasen om man är så sugen på en liten till :P

Ne dax att äta något, inte för att man har någon matlust men Nellie vill säkert ha iallafall.. Adam borde gå upp snart oxå.. ungdommarna i rummet intill får gå upp när dom vill.. tänker inte störa dom haha.

Hej Hej!


Kanon väder och sjuk :(

Min prinsessa har varit sjuk en vecka..började med kräkningar och sen diarré..men nu är hon bättre och när hon blev bättre igår så kräktes jag istället och får springa på muggen..urk.

Huvudsaken lillan är bättre.. Men man själv vill ju oxå må bra när det är kanonväder ute. Kände mig halvkass i förrgår oxå och låg mest i sängen..yr och illamående och orkar inte göra nått, ingen matlust för fem öre.. Igår när älsklingen varit och lämnat adam hos pelle så fråga han om ja vill ha hem något.. och med ingen matlust alls så kom ja på grillad kyckling och potatissallad.. kallt.. det kanske skulle smaka lite.. men icke då.. efter några gafflar så mådde man bara mer illa.. gurkan och tomaten smaka bäst.

Idag vet jag inte vad man ska pilla i sig.. inte sugen men något måste man ju få i sig så man får tillbaka lite ork.. Va precis att man orka sig ner i tvättstugan en vända men mer blir det inte idag.

Min underbara sambo bar ut en säng i solen åt mig så jag la mig där en stund förut när david va här och lekte med nellie. Så då låg jag med hög musik i öronen..fick dock springa in några gånger men det va rätt nice ändå.. spec när man låg på magen..gjorde inte lika ont då.

gaaah vill må bra.. Ikväll är vi nästan själva jag och micke:) Amanda är med en polare, adam hos pelle och sandra ( hans stödfamilj där han är varannan helg ) och elin sover över hos wilma. Så bara Nellie micke och jag hemma och så är man sjuk.... sååååå typiskt :(

HOppas kunna sitta uppe lite iallafall sen.. Ställde in några lappin till min darling sen så dom står och blir kalla nu...

Sävehof- eslöv damerna handboll kikar ja lite på.. men gillar mer när herrarna spelar.. vet inte varför har aldrig följt damerna förut.

Nope nu vill ja må bra så vi kan åka och titta på nya tapeter till hall och vardagsrum.. de kommer bli fint.. har tjuvkikat lite på några :) blir mörkt i hallen .. vill ju ha vitt men man måste tänka lite praktiskt oxå när man har småbarn så det blir svart i hallen :P sen behöver ju resten av huset fixas oxå men man får ta en sak i taget.. ta dom lite billigare sakerna först.. för man vet ju aldrig om det kommer någon som vill köpa det... ser ju inte så ljust ut i nuläget tyvärr.. men nu när det är sommar så känns det som det kvittar.. man kan sola och grilla och det är nära till sjön och snart får jag min nya bil så det är toppen ändå:)

Va hemma heeeeela sommaren.. såååå underbart :) det har man ju inte varit sen man va barn och hade sommarlov så det ska bli nice...

Ska jag erkänna en sak?

Lite bebis sugen :)

Puss Micke

Älskar dig

RSS 2.0