Skön morgon

Sovit iallafall 4 timmar inatt och känner mej nästan utvilad:)  Måste se till att komma till någon o snacka så man kan lära sig att sova igen.. vore skönt.

Har ätit en supergod frulle.. källarfransa med vitlökssalami och saltgurka och andra halvan med lönnebergaskinka och saltgurka.. mumms och ett stort glas äppeljuice :) lyx kallas de!

nu ska man väl ner i tvättstugan o hänga sista maskinen ja körde igår och sen är det väl en sådär 6 maskiner till som ska tvättas idag.. sen tänker ja inte göra ett dugg mer:) jo gå en promenix ner till sjön så elviz får springa o bada o leka av sig..  ikväll om det inte blir dåligt väder så blir de grillat i vadstena.. NICE:)

saknar nellie såklart massor, hon hade problem att sova igår fick man sms om..  men men bara att gilla läget och inte försöka tänka på det allt för mycket.. hon har ju sovit hos d nu 6 gånger kanske och denna helg ska hon sova 2 nätter.. usch.. saknar.

Älskar min fina tjej över allt annat på jorden.. Skulle utan tvivel ge henne mitt hjärta om hon behövde..

läste en jättehemsk sak på familjeliv häromdagen.. en tjej som inte längre älskar sin dotter på 10 år efter att hon fått en son.. hon skriver verkligen att hennes dotter är ful och sonen vacker och att hon vill sitta med sonen ensam vid bordet och äta och att dottern bara är i vägen... mm mm mm..  fy fan... dottern har inte sin pappa heller för han har flyttat utomlands.. usch så synd om den flickan..








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0