Askersund igår




Igår va det rätt fint väder och min sambo var ledig så vi tog en tripp till askersund. Först käka vi glass i hamnen vilket var väldigt gott, jag tog en bägare med två kulor, en apelsin choklad och en plopp.. mumms va det, jag som inte är överförtjust i glass iallafall inte denna sommar... men detta smaka gott :) jenny o wille kom förbi oxå och sen gick vil allihopp  ut till barnens ö. Hade bara hört talas om det och "gått förbi" med pivo flera gånger när man bodde i staden förr.  Det var inte så mycket att se, liten lekpark och strand bara men mysigt. Adam och Elin åkte linbana MÅNGA gånger och vi andra satt i gräset och snacka skit och nellie gunga och åkte rutshekana ( hur det nu stavas ) och  Nellie badade med wille.. det va sött..

sen blev det lite skräpmat på bellas innan vi åkte hem.. jo svängde förbi min gamla lägenhet oxå o kolla om leffe va ute för de vore skoj o snacka lite med gamle grannen men såg han inte.. så får bli en annan gång :) vi va trötta allihoppa.


på vägen hem så skrev micke o fråga d om han ville att vi skulle komma med nellie i morgon ( idag ) eller hämta henne på söndag... o då hade han glömt bort att han skulle ha henne i helgen.. blev mycket arg o ledsen.. Men han kom idag o hämta henne tillslut... får väl se om hon blir kvar till söndag.. han har ju förut blivit så trött av att ha henne EN natt..   aja det märks.

när lillan åkte så dammsög ja hela huset o fixa köket efter pannkakslunchen förut som adam o elin bestämde att dom ville ha pannkakor.. sen så har man börjat tvätta.. o nu ligger ja på sängen o vilar lite.. det tycker jag att jag är värd:) sov bara mellan 22- 00 inatt.

så hoppas få lite sömn inatt..

ingen som vet några bra öronproppar??

nehepp vet inte om ja måste orka köra in till staden strax för måste byta en sak på jysk och älsklingen fick inte med denna sak till jobbet.. blir lite tajt eftersom han slutar 17 o sen hem o sen in igen till 18 neee ja får nog köra in o möta han vid jysk istället... måste nog ändå handla lite somvanligt.. känns inte som man gör annat än är på maxi..  sen ska adam till sandra oxå.. elin är hos mormor och amdanda ska till en polare så i morgon bitti när micke åkt till jobbet är man ensam hemma.. dååååååå ska ja läsa bok och inte göra ett dugg mer än tvätta. Och sen så ska såklart elviz få lite promenader oxå :) skönt o gå ensam med honom.. så jobbigt att gå med honom plus barnvagn..


nehe blev inte möe blunda här inte.. åka om nån halvtimme.

annnars händer inte möe.. dom som skulle hyra huset hade på tok för många betalningsanmärkningar så dom vill vi inte hyra ut till.. suck.. vi blir väl kvar här.

men en rolig sak... eller två

först och främst åker vi till GREKLAND familjen den 25 :e och sen så kommer vi hem den 1 sep och den 19 sep åker jag o syrran o kanske nellie ( har bokat till henne med men inte bestämt om hon ska med ) till costa brava i spanien BARCELONA :)  wiiiiiiiiie...  mån-fre så kanske kanske att ja kan klara att låta lillan va hemma hos pappa men vi får se.. ja och min kropp skulle verkligen behöva egentiden och vilan :)

nope ta o dränka ansiktet i kallvatten så man vaknar till

Kommentarer
Postat av: Johanna

Nej vad tråkigt med huset :(

2011-08-12 @ 17:53:21
URL: http://joelsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0